Muziek voor op de crosstrainer

De crosstrainer is één van mijn favoriete fitnessapparaten. Het is effectief en belast de spieren en gewrichten minimaal. Het liefste zou ik elke dag gaan hardlopen, maar dit vergt gewoonweg teveel van mijn spieren. Daarom probeer ik mijn cardiotraining zoveel mogelijk af te wisselen met bijvoorbeeld een training op de crosstrainer.

Ik heb zelf laatst een goede crosstrainer gekocht. Hierdoor hoef ik niet steeds naar de sportschool. Ik heb heel wat crosstrainers vergeleken en uiteindelijk de naar mijn idee de beste gekozen. Een crosstrainer kopen hoeft helemaal niet duur te zijn. Misschien heb je zelf ook wel een crosstrainer of heb je bijvoorbeeld een ander fitnessapparaat thuis of ben je van plan om er één te kopen.

Als je voor je (thuis) training op zoek bent naar nieuwe muziek lees dit artikel dan zeker door!

Muziek voor de crosstrainercrosstrainer muziek

Tijdens het crosstrainen luister ik net zoals bij het hardlopen graag naar muziek. Ik wil in dit artikel graag met jullie delen welke muziek ik het fijnst vind om op de crosstrainer te luisteren.

Zoals gezegd in eerder artikel ben ik fan van housemuziek. Zeker als ik aan cardiotraining doe dan wil ik graag gestimuleerd worden. Om gestimuleerd te worden tijdens het trainen vind ik housemuziek ideaal.

Waarom crosstraining?

Ik ben een groot voorstander van de crosstrainer. Het belast je pezen en gewrichten minimaal en je kan er wel zeer effectief mee trainen. Mocht je inmiddels overtuigd zijn van het nut van crosstraining en crosstrainers met elkaar willen vergelijken dan kan dat. Klik hier om de beste crosstrainer voor thuis vinden. Op basis van informatie van de consumentenbond worden daar verschillende crosstrainers met elkaar vergeleken.

Welke nummers luister ik tijdens het trainen?

De nummers die ik luister tijdens het trainen variëren nogal. Ik krijg al snel genoeg van steeds weer dezelfde playlist. Daarom probeer ik hier zoveel mogelijk variatie in te brengen. Ik heb natuurlijk wel een persoonlijke top 5 nummers die ik regelmatig luister. Deze nummers vervelen mij nooit!

1. Tiesto – A town called paradise

Niet echt een housenummer, maar zeker noemenswaardig. Tiesto blijft voor mij één van de favorieten als ik aan het trainen ben. Dit komt waarschijnlijk omdat je helemaal in een ‘trance’ raakt ;). Het nummer zelf maakt niet zo heel veel uit. Ik heb voor deze top 5 gekozen voor één van mijn favorieten van Tiesto, genaamd: A town called paradise.

2. Rudimental – Feel the love

Heerlijk nummer. Lekker snel tempo, hierdoor kan je gemakkelijk in een hoog tempo komen op de crosstrainer.

3. Ummet Oczan – Raise your hands

Ummet is een minder bekende DJ, maar daarom niet minder leuk! Dit nummer heeft een mooie climax en beat. Het helpt je de laatste minuten van je training door.

4. Sander van Doorn – Chasin’

Sander van Doorn is, zoals je misschien al wel had verwacht, een Nederlandse DJ. Het nummer Chasin’ is een fijn nummer om even op te warmen.

5. Quintino – Go hard

Go hard van Quintino is een nummer dat je zeker helpt om ‘harder’ te gaan op de crosstrainer. Wat mij betreft een heerlijk housenummer!

Nu ik gedeeld heb wat ik luister tijdens mijn cardiotraining wil ik vragen: wat luister jij tijdens het trainen? Deel het hieronder in de reacties. Word zeer gewaardeerd :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *