Over ons

Welkom op mijn persoonlijke muziek blog. Mijn naam is Bart Zandstra, vandaar ook de naam www.zandstramuziek.nl.

Op dit blog wil ik mijn persoonlijke muzieksmaak met jullie delen. Aangezien ik een passie heb voor muziek en alles wat daarbij komt kijken ben ik deze blog gestart.

Passie voor muziekover ons

Mijn passie voor muziek begon toen ik nog een kind was. Al snel begon ik met het bespelen van verschillende instrumenten en luisterde ik naar veel verschillende soorten muziekstromen.

Tot en met de dag van vandaag bespeel ik nog graag instrumenten en luister ik nog steeds erg graag naar muziek.

Mijn muzieksmaak

Mijn smaak voor muziek is erg gevarieerd. Dit ligt geheel aan mijn stemming en het moment van de dag. Daarnaast ligt het ook aan de activiteit die ik op dat moment aan het doen ben.

Als ik aan het hardlopen ben bijvoorbeeld luister ik het liefst naar House muziek. Nummers van David Guetta, Afrojack en Swedish House Maffia zijn dan mijn favoriet.

Tijdens een relax moment luister ik het liefste deephouse of soms klassieke muziek. Dit ligt geheel aan mijn stemming op dat moment.

Ook kan ik enorm genieten van een goed Jazz nummer. Wat dat betreft valt mijn muzieksmaak niet onder één muziekstroom onder te brengen. Ik ben wat dat betreft een `alleseter´.

De blog

Het liefste zou ik willen dat dit een interactief blog wordt voor muziek liefhebbers door muziekliefhebbers. Misschien is dit wel teveel gevraagd, maar dat weet je natuurlijk van tevoren nooit.

Ik ga in ieder geval mijn best doen om zoveel mogelijk met jullie te delen. Als er vragen zijn of opmerkingen dan hoor ik het natuurlijk ook graag. Dat is precies waar deze blog voor bedoelt is.

Hoe meer ik reactie krijg op dit blog hoe meer het mij motiveert om meer muziek met de wereld te delen!